Invester i Sveriges første vindtunnel

Bromma

Invester i Sveriges første vindtunnel til indendørsflyvning. Bodyflight er et projekt for alle, der er vilde med faldskærmsudspring, men og for den dem, der ikke har lyst til (tør) kaste sig ud fra et fly. Invester og bliv langsigtet ejer i et rigtig godt positioneret projekt, der med din hjælp kan blive det første på det svenske marked.

Drömmen om att flyga kan nu bli sann - inomhus.
Drömmen om att flyga kan nu bli sann - inomhus.

Projektet fullfinansierat

Reservationstiden för projektet stängde 31 augusti 2014 med 56 % finansierat.

Diskussioner med investerare fortsatte kommande månader och bygget av vindtunneln blev fullfinansierat i oktober 2014. Vindtunneln planerar att öppna i mars 2015.

Boka tid för flygning och läs mer om projektet på www.bodyflight.se

Drömmen om att flyga

Martin och Micha, båda aktiva fallskärmshoppare, har i många år drömt om att bygga en vindtunnel för inomhusflygning.

Arbetet drog igång på allvar i december 2012 och är det projekt av sitt slag i Sverige som kommit längst. Projektet beviljades bygglov i maj 2014 och teamet är nu i full gång med rivning och sanering.

Både ett fritidsnöje och en träningsform

Bodyflight eller inomhusfallskärmshoppning är både ett fritidsnöje och en träningsform. Principen bygger på att man flyger på en luftstråle i en glaskammare som simulerar fartvinden i ett fallskärmshopp i fritt fall.

Det betyder att de rörelser du kan göra i Bodyflight är samma som du kan göra i fria luften. Fallskärmshoppare har i åratal använt sig av Bodyflight för att öva sina färdigheter, men då kallat det för att ”tunnla”.

Liknande anläggningar som vår som är på gång i Bromma har funnits i USA i över 20 år och i Europa har Bodyflight blommat ut de senaste 5 åren.

Ett nöje för alla

Många av de som flyger Bodyflight är förstagångsflygare, dvs. personer i alla åldrar utan erfarenhet av vare sig vindtunnlar eller fallskärmshoppning. Vi kommer att använda certifierade coacher som följer med förstagångsflygare i kammaren. Dels för att ge en positiv och rolig upplevelse och dels för att garantera säkerheten.

Bodyflight är det perfekta alternativet till bowling, femkamp eller liknande. Men roligare! Kickoffen, svensexan och möhippan i vår vindtunnel kommer ge minnen för livet.

Investeringens styrkor

  • Först ut på marknaden med starkt stöd från en bred bas av fallskärmshoppare
  • Beprövat framgångskoncept i övriga Europa och USA
  • Har tecknat distributionsavtal med upplevelseleverantören Live It
  • Vindtunneln har förprojekterats av ÅF och rivning och sanering har inletts
  • Har tecknat långsiktigt hyresavtal för lokalen
  • Var först med att testa - gratis flygningar ingår som investerarbonus