Trede Properties 4 AB • Sundbyberg

Invester i Fullt uthyrda bostäder i Sundbyberg

Ett fastighetsbolag belånar nu fem befintliga bostadsrätter i Sundbyberg för att möjliggöra fortsatt expansion. Lånet löper upp till 12 mån med 11 % årsränta och säkerställs med pant i bostadsrättslägenheter, aktiepant och proprieborgen.

Översikt

Ett fastighetsbolag som förvärvar och hyr ut bostadsrättslägenheter planerar för fortsatt expansion. Koncernens nuvarande bostadsinnehav omfattar totalt 28 lägenheter belägna i Stockholmsområdet. Beståndets totala marknadsvärde uppskattas till ca 96,5 mkr med en uthyrningsgrad om 100 %. Lägenheterna hyrs främst av företag och används som personalbostäder.

Det aktuella förvärvet avser 44 bostadsrättslägenheter i Barkarby, ca 15 km norr om centrala Stockholm. Till förmån för det aktuella förvärvet pantsätts fem av totalt tio befintliga bostadsrättslägenheter på bästa läge i Sundbyberg som i dagsläget är fullt uthyrda. Bostäderna har värderats till ca 36,9 mkr och de årliga hyresintäkterna uppgår till ca 2 mkr. Efter förvärvet beräknas koncernens totala hyresintäkter uppgå till ca 11,6 mkr vid full uthyrning.

Bolaget lånar nu in upp till 6,5 mkr för att delfinansiera förvärvet. Lånet löper upp till 12 mån med 11 % årsränta och säkerställs med pant i bostadsrättslägenheter, aktiepant och proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Uthyrningsgrad 100 %
  • Förvaltningsportfölj om ca 96,5 mkr
  • Pant i befintliga bostadsrättslägenheter
Rejst kapital
6 540 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
113
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
11 %
Minimumsinvestering
30 000 SEK
Lånenummer
#20192-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto