Släggan Fastigheter i Värmland AB • Karlstad

Invester i Trampolinpark med 12-åriga kontrakt

Investera i uppförandet av en kommersiell fastighet med trampolinpark och padelanläggning. Långa hyreskontrakt har tecknats och flera potentiella köpare för ett långsiktigt ägande av fastigheten finns. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med pant i tomträtt och moderbolagsborgen.

Översikt

Ett fastighetsbolag uppför nu en kommersiell fastighet med en trampolinpark samt padelanläggning i Karlstad. Hyreskontrakt med 12 års löptid har tecknats och bolaget har flera potentiella köpare för ett långsiktigt ägande av fastigheten. Byggnationen påbörjades under maj 2019 och lokalerna beräknas stå klara för tillträde i november 2019 till mars 2020.

Teamet bakom projektet har tidigare uppfört liknande fastigheter för Leo’s Lekland på totalt fem orter. Tre av dessa projekt delfinansierades via Tessin i två kapitalresningar, Ledande lekland nära IKEA och Lekland med långa hyresavtal. Lånen återbetalades enligt tidsplan i februari 2016 och juni 2017. Moderbolaget som ställer borgen har en stabil soliditet på 96 %.

Bolaget lånar nu in upp till 20 mkr för att delfinansiera färdigställandet av det aktuella projektet. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med pant i tomträtt samt moderbolagsborgen.

Projektets styrkor

  • Pant i tomträtt
  • 12-åriga hyreskontrakt
  • Tidigare återbetalda kapitalresningar via Tessin

Rejst kapital
20 100 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
147
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
9 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#19147-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.