Kesälahden Rakennus Oy • Joensuu • Finland

Invester i Sjönära flerbostadshus med bottenpant

Ett finskt fastighetsbolag slutför ett projekt omfattande totalt tre flerbostadshus i Joensuu, Finland. Första etappen är färdigställd och slutsåld och byggnationen av kvarstående 51 bostäder planeras starta under våren 2022. Lånet löper upp till 13 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant med bästa rätt.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare genomför nu ett projekt omfattande totalt tre flerbostadshus i Joensuu, sydöstra Finland. Det första huset inklusive 14 bostäder är slutsålt och färdigställt. Sedan färdigställandet av den första fasen har ritningarna för de två andra flerbostadshusen tagits fram och byggnationen planeras starta under våren 2022.

Det aktuella erbjudandet delfinansierar uppförandet av totalt 51 bostäder på mellan 20-67 kvm. Bygglov är beviljat och hittills har ca 2,7 miljoner € investerats i form av områdets gemensamma garage, grundarbeten samt markförvärv. De två kommande flerbostadshusen har värderats till ca 10,4 miljoner € i färdigställt skick (värdetidpuntk april 2022). Projektet genomförs som ett RS- projekt vilket möjliggör en belåningsgrad om ca 24 %.

Bolaget lånar nu in ca 1,4 miljoner € med möjlighet till överteckning upp till 1,6 miljoner €. Denna finansiering är den första av totalt två kapitalresningar som ska delfinansiera byggnationen och det sista lånet väntas upptas under 2022. Lånet löper upp till 13 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant med bästa rätt.

Investeringens styrkor

  • Första etappen slutsåld och färdigställd

  • Fastighetspant med bästa rätt

  • Erfaren utvecklare

Restkapital på 1 dag
1 266 000 EUR
Land
Finland
Antal investorer
99
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 13 mån
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
5 000 EUR
Lånenummer
#22125-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto