Intranor AB • Västkusten

Invester i Expansiv fastighetskoncern i Uddevalla

Ett fastighetsbolag äger och förvaltar tre hyresfastigheter omfattande totalt 16 bostäder strax utanför centrala Uddevalla. 100% av bostäderna är uthyrda och fastigheterna har värderats till ca 20,6 mkr. Bolaget belånar nu dessa fastigheter för att möjliggöra fortsatt expansion. Lånet löper upp till 18 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.
Kyrkebyn, Uddevalla
Kyrkebyn, Uddevalla

Översikt

Ett fastighetsbolag äger och förvaltar tre hyresfastigheter i tillväxtkommunen Uddevalla, ca 10 km utanför Uddevalla centrum. På fastigheterna finns 16 fullt uthyrda bostäder där den totala uthyrningsbara arean uppgår till ca 1 230 kvm. De tre fastigheterna har gemensamt värderats till ca 20,6 mkr (värdeutlåtande mars 2022) och pantsätts nu till förmån av det aktuella erbjudandet.

Låntagaren ingår i en expansiv koncern med en förvaltningsportfölj som omfattar totalt ca 80 hyresrätter i områden Uddevalla/Munkedal. Portföljen värderas till ca 71 mkr (värdetidpunkt mars 2022) och de årliga hyresintäkterna uppgår till ca 5,8 mkr. Koncernen har en lång erfarenhet av att äga, förvalta och utveckla fastigheter och de planerar bland annat att utöka sitt bestånd genom att påbörja byggnationen av 94 nya lägenheter under 2022/2023.

Bolaget lånar nu in upp till 7 mkr för att möjliggöra fortsatt expansion av koncernen. Lånet planeras att återbetalas med refinansiering genom banklån. Lånet löper upp till 18 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Uthyrningsgrad 100%

  • Väletablerad koncern

  • Fastigheter med stabila kassaflöden

Restkapital på 19 dage
7 020 000 SEK
Antal investorer
88
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 18 mån
Årligt mål for afkast
8%
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#22120-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.