Idre Horizon Lodge AB • Himmelfjäll

Invester i Moderna bostäder med ski-in/ski-out läge

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu 23 bostäder i Himmelfjäll, Idre. Projektet, som har ett intäktsvärde om ca 142 mkr, är byggstartat och beräknas färdigställas under Q4 2022. Lånet löper upp till 14 mån med 8,5% årsränta och säkerställs initialt med bottenpant, proprieborgen samt personlig borgen.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu Horizon Lodge i Himmelfjäll, Sveriges snabbast växande skidanläggning. Himmelfjäll ligger i den populära skid-och semesterorten Idre med aktiviteter året om och med närhet till Idrefjällen Golfklubb samt den internationella flygplatsen. Projektet kommer i färdigställt skick att bestå av 23 moderna bostadsrätter vid Himmelfjälls norra infart med ett optimalt ski-in/ski-out läge.

Det finns ett stort intresse för bostäderna trots att försäljningen officiellt inte har påbörjats. Projektet, som har ett intäktsvärde om ca 142 mkr, är byggstartat och beräknas färdigställas under Q4 2022. Offert för långsiktig finansiering vid färdigställandet har erhållits från en bank. Teamet bakom projektet har en mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen på både den nationella och internationella marknaden.

Bolaget lånar nu in upp till 9,5 mkr i ett första lyft för att refinansiera befintliga lån. Ytterligare fem lyft planeras ske under 2022 för att färdigställa byggnationen. Lånet löper upp till 14 mån med 8,5% årsränta och säkerställs initialt med bottenpant i fastigheterna, proprieborgen samt personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt

  • Ski-in/ski-out läge

  • Erfaret team

Restkapital på 12 dage
8 870 000 SEK
Antal investorer
108
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 14 mån
Årligt mål for afkast
8,5%
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#22118-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.