Atty Construction AB • Helsingborg

Invester i Fastighet med stor utvecklingspotential

En fastighetsutvecklare anpassar nu lokaler till befintliga hyresgäster, strax utanför Helsingborg. Lånet löper upp till 24 mån med 7 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare med tre återbetalda lån via Tessin äger en befintlig industrifastighet utanför Helsingborg. De nuvarande hyresgästerna består av butiker, lokaler, ett café samt ett fåtal bostäder. Fastigheten ligger inom gångavstånd från kollektiva kommunikationer till centrala Helsingborg. Det årliga hyresintäkterna uppgår i dagsläget till ca 8,5 mkr.

Bolaget genomför nu hyresgästanpassningar främst för fyra signerade hyresgäster med planerat inflytt under 2022. Arbetet har påbörjats av kommunen för att ta fram en ny detaljplan för fastigheten som skulle tillåta en påbyggnad för bostadsändamål.

Bolaget lånar nu in upp till 8 mkr för att finansiera fortsatt ombyggnation och hyresgästanpassning av fastigheten. Lånet refinansieras med utökad bankfinansiering alternativt med de löpande hyresintäkterna. Lånet löper upp till 24 mån med 7 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Erfaren utvecklare

  • Tre återbetalda lån via Tessin

  • Fastighet med utvecklingspotential

Restkapital på 3 dage
8 030 000 SEK
Antal investorer
48
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 24 mån
Årligt mål for afkast
7 %
Minimumsinvestering
100 000 SEK
Lånenummer
#22106-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.