BRF Fettjeåfallet 1 Klövsjö • Bergs kommun

Invester i Försåld nyproduktion i Klövsjöfjäll

En fastighetsutvecklare bygger nu tio bostadsrätter med ski in/ski outläge i Klövsjöfjäll i Bergs kommun. Byggnationen pågår och i dagsläget är nio bostäder sålda med förhandsavtal. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

En fastighetsutvecklare uppför nu tio bostäder med ski in/ski outläge i Klövsjöfjäll med utsikt mot Klövsjö by. Projektet har värderats till ca 26,5 mkr (värdetidpunkt oktober 2020) och väntas färdigställas under Q4 2022 med en vinstmarginal om ca 34 %.

Markarbetet är klart och husen har börjat levereras till byggarbetsplatsen. Nio av tio bostäder sålda med förhandsavtal och utvecklaren planerar att behålla den sista bostaden själv. Teamet bakom bolaget har gedigen erfarenhet av området där de bland annat drivit en campingverksamhet i ca 10 år. Moderbolaget, som ställer borgen för det aktuella lånet, omsätter 10-11 mkr årligen.

Enligt plan lånar bolaget nu in upp till 9 mkr i en sista kapitalresning för att färdigställa byggnationen. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Försålt projekt

  • Vinstmarginal ca 34 %

  • Långt gången byggnation

Restkapital på 5 dage
9 150 000 SEK
Antal investorer
41
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#21146-2

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.