BRF Fettjeåfallet 1 Klövsjö

Invester i Bostäder med ski in/ski out i Klövsjöfjäll

En fastighetsutvecklare bygger nu 10 bostadsrätter med ski in/ski outläge i Klövsjöfjäll i Bergs kommun. Byggnationen är i full fart och i dagsläget är två bostäder sålda med förhandsavtal. Lånet löper upp till 18 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu 10 bostäder med ski in/ski outläge i Klövsjöfjäll med utsikt mot Klövsjö by. Projektet, som värderats till ca 26,5 mkr (värdetidpunkt oktober 2020), har byggstartat och arbetet med isoleringen till grunderna pågår. Projektet väntas färdigställas under Q4 2022 med en vinstmarginal om ca 34 %.

I dagsläget är två av 10 bostäder sålda med förhandsavtal och ytterligare fyra avtal har skickats ut för signering enligt mäklaren. Teamet bakom bolaget har gedigen erfarenhet av området där de bland annat drivit en campingverksamhet i ca 10-år. Moderbolaget, som ställer borgen för det aktuella lånet, omsätter 10-11 mkr årligen.

Bolaget lånar nu in upp till 9 mkr i en första kapitalresning för att delfinansiera byggnationen. En andra kapitalresning om ca 9 mkr planeras genomföras under 2022 för att färdigställa projektet. Lånet löper upp till 18 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt

  • Vinstmarginal ca 34 %

  • Påbörjad byggnation

Restkapital på 5 dage
9 430 000 SEK
Antal investorer
89
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 18 mån
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#21146-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.