Bostadsrättsföreningen Vitmossbyn • Sälen

Invester i Färdigställandet av projekt med 75% sålt

En fastighetsutvecklare slutför nu den andra etappen i ett pågående projekt i Sälen. Elva av de totalt 15 bostäderna är sålda och tillträdda. Lånet löper upp till 12 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.
Första etappen
Första etappen

Översikt

En fastighetsutvecklare slutför nu den andra etappen i ett pågående projekt i Sälen. Samtliga elva bostäder i första etappen är slutsålda och tillträdda. Byggnationen finansierades via Tessin och lånet återbetalades till investerarna i april 2022. Försäljningen av den andra etappen, omfattande uppförandet av fyra bostäder, är påbörjad och två bostäder är bokade.

Stommarna produceras i dagsläget och bostäderna väntas tillträdas under Q1 2023. Läget för bostäderna är optimalt, strax norr om populära Sälfjällstorget i Lindvallen, med gångavstånd till längdskidspåret, restauranger och det stora utbudet av Lindvallens skidbackar. Projektet, som har ett intäktsvärde om ca 52 mkr i färdigställt skick, har en beräknad vinstmarginal om ca 37%.

Bolaget lånar nu in upp till 5,5 mkr för att delfinansiera färdigställandet av etapp två. Lånet löper upp till 12 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Första etappen slutsåld

  • Vinstmarginal 37%

  • 50% bokningsgrad

Restkapital på 11 dage
5 600 000 SEK
Antal investorer
95
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
8%
Minimumsinvestering
30 000 SEK
Lånenummer
#21124-3

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.