Nellie Mahmoud Fastigheter AB • Linköping

Invester i Färdigställande av energisnåla hyresrätter

Investera i färdigställandet av 12 hyresbostäder bredvid Linköpings universitet. Stomresning pågår och bostäderna beräknas färdigställas i juli 2022. Lånet löper upp till 7 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

En erfaren fastighetsutvecklare bygger nu hyresrätter vid Linköpings universitet där servicefunktioner, kommunikationer samt ett naturreservat finns i närområdet. Den rådande bostadsbristen i Linköpings kommun väntas kvarstå de närmaste åren. Totalt kommer 12 bostäder att byggas i form av fyra radhuslägenheter och ett parhus.

Byggarbetet är i full gång och bostäderna väntas färdigställas i juli 2022. Byggnaderna är passivhus med en beräknad låg driftkostnad. Värdet på fastigheterna efter färdigställande väntas uppgå till ca 35 mkr (värdetidpunkt mars 2022) med en vinstmarginal på ca 24 %.

Enligt plan lånar bolaget nu in upp till 9 mkr i en sista kapitalresning för att färdigställa byggnationen. Det aktuella erbjudandet refinansieras genom banklån efter färdigställandet, alternativt genom försäljningen av fastigheterna. Lånet löper upp till 7 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

  • Långt gången byggnation

  • Erfaret team

  • Område med bostadsbrist

Restkapital på 1 time
9 090 000 SEK
Antal investorer
53
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 7 mån
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
100 000 SEK
Lånenummer
#20251-2

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.